Är du aktiv inom en idrottsförening eller klubb? Då är vattenflaskor med tryck perfekt! Alla idrottare och lagspelare behöver en vattenflaska, så varför inte passa på att skaffa en som matchar hela laget?

Visa klubbsamhörighet

Många ungdomsklubbar och föreningar visar upp sin sammanhållning och samhörighet genom matchande outfits.

Kläder med klubbarnas namn, accessoarer och väskor. Nu kan ni även få matchande vattenflaskor med klubbens namn eller logo tryckt på.

Perfekt för att bygga upp lagandan och låta ungdomarna känna att de är en del av något stort.

Genom att trycka upp er klubblogo på vattenflaskor och andra sportprylar marknadsförs klubben även av sig självt.

Ungdomar letar ständigt efter ett sammanhang de passar in i och en idrottsklubb eller förening är ett bra sätt för ungdomar att samlas. Genom att tydligt visa upp er laganda är det större chans att fler ungdomar blir nyfikna på ert sällskap och vill vara en del av det.

Bra sportflaskor för alla idrotter

Hos tsreklam går det att beställa hundratals olika varianter av sportflaskor med tryck. En bra vattenflaska till idrott är antingen i hård eller lite mjukare plast. Det finns mängder av varianter med olika finesser.

Att tänka på när man väljer sportflaska är bland annat hur enkla de är att använda och hur länge de kommer hålla sig. I idrottssammanhang krävs en vattenflaska som är enkel att använda och som inte är ömtålig.

Tsreklam.se har flera vattenflaskor med särskilda funktioner just till idrottare. Till exempel flaskor som har ett extra påfyllningshål på sidan. Detta gör att den är smidig att fylla på även i trånga utrymmen så som små handfat i omklädningsrum och idrottshallar.

Sportflaskorna är också enkla att använda med en hand, det finns inga lock som kräver två händer eller liknande. Allt för att de ska vara så smidiga som möjligt att använda.