Vattenflaskan är den perfekta produkten att stoppa ner i en goodiebag med hälsotema. Goodiebags är inte ett nytt fenomen, men det växer sig starkare för varje år.

Att under mässor, event och andra tillställningar få en påse med spännande produkter är mer regel än undantag.

Att dela ut goodiebags är en snabb och enkel marknadsföringsmetod. Det går att lägga i allt från varuprover och nyheter till reklamprodukter så som pennor och vattenflaskor.

Dessa små påsar blir alltid uppskattade och produkterna brukar sedan synas i såväl sociala medier som ute på stan.

Träningskit med vattenflaska

Hos printoz kan du välja mellan en mängd olika modeller och färger på vattenflaskor. På dessa trycks sedan valfri logga eller text som passar ditt företag eller evenemang.

Vattenflaskor med tryck gör sig bra tillsammans med till exempel en gympåse, träningströja och proteinbars. Helt enkelt ett startkit för att komma igång med träningen eller gå direkt till gymmet.

Vattenflaskan är perfekt att dela ut till en målgrupp som har träning som intresse. Det bli dessutom en positiv uppmaning att se till att dricka vatten ofta.

Självklart finns det en mängd fler produkter att lägga ner i träningskitet. Reflexer och pannlampor är två favoriter för de som sportar utomhus på vintern. Fingervantar och mössa likaså.

Andra roliga prylar är en handduk att ha till gymmet, kombinationslås, proteinshakes och deodorant. Ju roligare prylar som ingår desto större chans att mottagarna vill visa upp sina nya produkter och reklamen får bättre spridning.

Väj flaska efter kundkrets

Vattenflaskorna från tsreklam finns i många utföranden och går att anpassa till alla evenemang. Det kan vara värt att lägga lite extra tid på att anpassa vattenflaskan efter mottagarna.

Ska de vara små och praktiska, extra hållbara eller vackra att titta på? Genom att anpassa designen efter målgruppen är det större chans att fler personer använder flaskorna.