Det är mer regel än undantag att en vattenflaska har någon form av företagstryck. Vattenflaskor är det perfekta sättet att marknadsföra sitt företag eller en förening.

När du beställer vattenflaskor med tryck hos tsreklam får du plats med mycket information tillsammans med företagets logo, allt på en flaska.

All info i ett tryck

Det viktigaste med reklamprodukter är så klart att företaget ska synas klart och tydligt, och att produkten ska användas ofta.

En vattenflaska kommer vara med överallt och stå synlig på så väl gymmet som kontoret. Ett företags logo bör var stark, men man vill fortfarande ha med lite mer information för att intresserade konsumenter ska kunna ta reda på mer.

Därför är det extra bra att kunna trycka upp övrig information så som telefonnummer, mailadress eller adress till hemsidan på en stor yta över flaskan. Hos tsreklam.se går detta på nolltid och resultatet blir strålande.

Det finns många flaskor att välja mellan, allt från plast till stål. Vattenflaskorna finns också i många olika modeller och färger, så det finns garanterat något som kommer få ert företag att sticka ut lite extra i mängden.

Fördelar med reklam på vattenflaskor

Att trycka upp vattenflaskor med företagets logo och information är ett bra sätt att marknadsföra sig.

Genom att lägga till information som webbadress och telefonnummer kan andra människor snabbt söka upp företaget online. Välj gärna ett stort tryck med tydlig text, och en bra färgkombination mellan text och bakgrund.

Det gör att det blir enklare att komma ihåg och människor lägger lättare märke till flaskan. Om ert företag eller förening har en slogan är det utmärkt att skriva med även den på flaskan tillsammans med en logo och webbadressen.

En slogan gör företag mer minnesvärt, och de som ofta tittar på flaskan kommer garanterat att komma ihåg den länge.