Det är viktigt att en vattenflaska håller hög kvalitet. Förhoppningsvis ska den användas nästan varje dag, bäras fram och tillbaka och utstå det mesta helt enkelt.

Du kan beställa vattenflaskor med tryck hos tsreklam. Dessa håller mycket hög kvalitet till ett lågt och bra pris.

Tryck din egen logo på vattenflaskan

Hos tsreklam kan du beställa vattenflaskor med eget tryck. En företagslogo eller föreningslogo är perfekt att trycka upp på vattenflaskor och dela ut till anställda, kunder och medlemmar.

En vattenflaska i hög kvalitet håller länge och bidrar därför till exponering av företaget många gånger. Till skillnad från många andra reklamprodukter är en vattenflaska något som går att använda dagligen och som gärna får vara märkt med ett företagsnamn.

Betala inte för mycket

Vattenflaskor finns i många olika prisklasser. Bereonde på kvalitet, fiunktioner och design kan priset bli ganska högt om man köper enskilda vattenflaskor i butik.

När du beställer vattenflaskor med tryck från tsreklam blir det billigare ju fler du beställer, och priset är alltid väldigt fördelaktigt. Det är perfekt för att köpa på sig ett större parti och dela ut till alla som har med företaget att göra.

Både anställda, kunder, gäster och medlemmar blir väldigt glada för en present som kan användas många gånger om. Företaget får då dessutom exponering många gånger utan någon större insats.

Vattenflaskor i flera storlekar

tsreklam.se erbjuder ett stort urval av vattenflaskor. De finns i flera olika material och även i många olika storlekar. Vattenflaskor som ska delas ut under event eller till kontorsarbetare behöver inte vara särskilt stora.

500ml räcker gott och väl. Då kan det istället vara bättre att lägga lite extra omsorg på att välja ut en snygg design som man gärna vill visa upp och ha stående framme.

Vid sportevenemang eller till idrottsföreningar är det istället bättre att satsa på en stor flaska som rymmer minst en liter. Då slipper man springa och fylla på den flera gånger under ett pass.