En bra vana är att ha med sig en vattenflaska varje gång man går utanför dörren. Många har redan det, men det kan bli ännu fler!

Fördelarna är många, bland annat slipper man köpa något att dricka så fort man blir törstig. Bra för både ekonomin och för miljön.

Att dela ut vattenflaskor med sitt företags eller förenings logo på har blivit allt mer populärt. Det är en utmärkt gåva i en goodiebag eller som present till alla anställda.

Exponeringen det ger att ha företagets logo och information tryckt på en vattenflaska slår faktiskt det mesta.

En produkt som används många gånger

Vattenflaskor behövs överallt. På gymmet, på utflykten, på löprundan eller på arbetsplatsen. Får man tag i en snygg vattenflaska i bra kvalitet vill man så klart använda den så mycket som möjligt.

Därför tjänar du som funderar på att trycka upp vattenflaskor på att välja design och utformning med omsorg. En snygg flaska visar de flesta gärna upp, framför allt på gymmet och på arbetsplatsen.

De flesta har redan ett par trötta vattenflaskor hemma från till exempel sportbutiker, och byter gärna ut dem mot en snygg och fräsch vattenflaska!

Dela ut med en uppmaning

Oavsett om du delar ut vattenflaskorna till kunder, anställda eller besökare på ett event är det alltid bra att samtidigt ge dem en uppmaning om att dricka mycket vatten. Informera gärna om fördelarna med att alltid ha en vattenflaska med sig i väskan.

Genom att göra detta på ett positivt och uppmuntrande sätt kommer de alltid att bli påminda om det när de ser flaskan från er och förhoppningsvis ta med sig den ut.

Att bära med sig en tom vattenflaska och fylla på under dagen har många fördelar, och det är absolut ett beteende som ska uppmuntras. Skriv ner några bra fördelar med att använda er vattenflaska och börja sedan dela ut dem.