Letar du efter den perfekta julklappen, eller vill du bara visa dina anställda lite extra uppskattning? Vattenflaskan med eget tryck är perfekt att dela ut till alla anställda på arbetsplatsen.

Vatten är trots allt något som alla måste få i sig regelbundet, och att ge bort en vattenflaska är en uppskattad påminnelse om det.

Hos tsreklam kan du beställa vattenflaskor med företagets logga i valfri färg och design. Det finns många modeller att välja mellan, du hittar garanterat något som passar din arbetsplats perfekt.

Skräddarsydd vattenflaska till arbetsplatsen

Vattenflaskor finns i flera olika utföranden, allt från plast till rostfritt stål. Beroende på hur arbetsplatsen ser ut kan det finnas behov av olika vattenflaskor.

  • Kontorsarbete. I en kontorsmiljö fungerar en enkel vattenflaska i plast bra. Men man kan med fördel lyxa till det lite och istället välja en flaska i exklusiv design. Vid en kontorsplats slits inte vattenflaskan utan den håller väldigt länge. Passa därför på att välja en lyxig vattenflaska som passar bra in med övrig inredning.
  • Det rörliga arbetet. Anställda som ständigt är i farten behöver dricka mycket! Det är viktigt att få i sig rätt mängd vatten för att hålla energin uppe. En vattenflaska i pås-modell tar dessutom aldrig upp mer plats än själva vattenmängden, och är därför smidig att ha med sig vart man än är på väg.
  • Arbete utomhus. Välj en termosflaska så kan de anställda välja om de vill ha med sig vatten, kaffe eller te. I en termos håller dryck sig både varm och kall i många timmar. Perfekt för alla väder.

Frisk och glad personal

För att få en så bra arbetsmiljö som möjligt krävs det att alla anställda är pigga oh glada. Visa de anställda att företaget värnar om dem och vill det bästa för deras hälsa.

Dela ut en vattenflaska till alla anställda för att se till att de får i sig tillräckligt med vatten. Det är en fin gest och en uppskattad present.