Att ge bort en vattenflaska med tryck till kunder eller anställda är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig. Flaskan kommer visas upp och användas på många olika platser och av många olika människor.

För att säkerställa att den används så mycket som möjligt är det dock viktigt att tänka på vilken typ av flaska man vill använda. Hos tsreklam finner du hundratals olika flaskor i nio olika kategorier. Här finns definitivt något för alla!

Lyxiga vattenflaskor med lång hållbarhet

Det kan löna sig att välja en av de lite lyxigare flaskorna. Det finns många snygga modeller som garanterat kommer att användas flitigt.

En lyxigare flaska med annorlunda design kommer garanterat att dra ögonen till sig och marknadsföring når ut till många människor. Perfekt för de som använder vattenflaska på gymmet, där många ser en och man gärna vill ha något mer exklusivt än trötta sportflaskor.

Håll drycken varm eller kall

Flaskor i stål och aluminium är perfekta för såväl kalla vinterdagar som varma sommardagar. De klassiska termosarna finns i många olika färger och modeller och är perfekta för alla varma drycker.

En vattenflaska i rostfritt stål är inte bara praktisk och hållbar, utan den håller även vattnet kallt i många timmar. Väldigt uppskattat under varma sommardagar då vanliga vattenflaskor i plast blir varma på bara några minuter.

Stål och aluminium är känt för att hålla länge. Medan en vattenflaska i plast kan bli ful, få märken och slitningar efter ett tag, kan en i stål fortfarande se ut som ny efter många år.

Smidiga flaskor i liten förpackning

Letar du efter enkla flaskor i en prisvärd klass så finns det en hel del att välja mellan hos tsreklam.se. De vanliga plastflaskorna finns i många modeller till låga priser. Välj själv färg och såklart vilket tryck det ska vara på. Även de trendiga flaskorna i påsmodell är väldigt prisvärda. Dessa har blivit väldigt populära då de knappt tar upp någon plats i väskan. Perfekt för alla som är på språng eller bara vill ha en lätt väska med sig till gymmet.